Cukikonyha

Carbonara spagetti egyszerűen

Hozzávalók:
– 250 g spagetti tészta
– 25 dkg sonka (vagy néhány szelet bacon)
– 1 tojás
– 1 tömlős natúr sajtkrém (Medve vagy Camping)
– 3 dl tejszín
– ételízesítő
– egy-két csipet oregánó
Elkészítés:
1, Kifőzzük a tésztát.
2, Kevés olajon megpirítjuk a bacont/sonkát. A tojást felverjük, hozzáadjuk a tejszínt, majd ezt a keveréket a baconre/sonkára öntjük.
3, Megvárjuk, amíg rottyan egyet-kettőt, aztán belekeverjük a sajtkrémet is.
4, Megszórjuk ételízesítővel és egy kis oregánóval.
5, Összeforraljuk, a tésztára kanalazzuk és nagyon gyorsan megesszük. :-))
Megjegyzés:
– Az ételízesítővel óvatosan bánjunk (kb. fél teáskanálnyi is elég lehet), mert a sonka is sós!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!