Hozzávalók:
– 15 dkg parajkrém
– 10 dkg krémsajt
– néhány gerezd fokhagyma
– 5 dkg reszelt parmezán
– 25 dkg széles metélt
– 0,5 dl olívaolaj
– 1 késhegynyi őrölt szerecsendió
– 1 kávéskanál őrölt fekete bors
– só
Elkészítés:
1, Az olívaolajon megpirítjuk a szeletekre vágott fokhagymát, majd hozzáadjuk a kiolvasztott parajkrémet, a krémsajtot, a szerecsendiót, a sót és a borsot. Rövid ideig forraljuk, majd félrehúzzuk.
2, A széles metéltet lobogó sós vízben kifőzzük, leszűrjük és beleforgatjuk a krémes szószba.
3, Forrón, parmezánnal meghintve tálaljuk.
Megjegyzés:
– Kevés cukrot is elbír!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: