Cukikonyha

Bableves



Hozzávalók:
– 1/2 kg tarka bab
– 2 szál répa és zöldség
– 1 szem krumpli
– füstölt bordaporc (vagy csülök…)
– szemes bors
– 2 fej vöröshagyma
– olaj
– liszt
– pirospaprika

Elkészítés:
1, A füstölt húst feltesszük főni.
2, Miután kb.  1 órát lassú tűzön forraltuk a húst, hozzáadjuk a babot, a répát, a zöldséget, a krumplit, egy egész fej hagymát és teatojásban a borsot. Sózni nem kell, mert a füstölt húsban éppen elég van!!!
3, Amikor a hús is és a bab is megpuhult, olaj és liszt (+ 1 apróra vágott hagyma, + 1 kk.pirospaprika) keverékével berántjuk a levesünket. Szűrőt használjuk, ha nem akarjuk a hagymát is belepotyogtatni a levesebe!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!