Hozzávalók:
– 7 szem nagyobb krumpli
– 8 tojás
– 2 doboz nagy tejföl
– egy szál kolbász
– olaj
– zsemlemorzsa
– só
Elkészítés:
1, A krumplit és a tojásokat megfőzzük.
2, A főtt krumplit, a keményre főtt tojást és a kolbászt karikára vágjuk.
3, Egy jénai tálat kikenünk olajjal és zsemlemorzsával, aztán elkezdünk építkezni. Egy sor karikára vágott krumpli – néhány karika kolbász és tojás – kevés olaj – só – tejföl!
4, Az “építkezést” addig folytatjuk, amíg el nem fogynak a hozzávalók. Krumplival zárjuk a sor végét, amit alaposan megkenünk tejföllel!
5, Végül sütőbe tesszük -kb. 20 percre-, hogy a tejföl kissé megpiruljon rajta.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: