Cukikonyha

Tócsni


Hozzávalók:

  • – 1 kg burgonya
  • – 2 tojás
  • – 2-3 evőkanál liszt
  • – néhány gerezd fokhagyma
  • – só
  • – bors
  • – olaj a sütéshez

Elkészítés:

1, A burgonyát nyersen megtisztítjuk, megmossuk, lecsepegtetjük, és lereszeljük.
2, A reszelt burgonyához adjuk a tojásokat, a lisztet, az áttört fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, és jól összekeverjük.
3, Serpenyőben olajat forrósítunk. A burgonyamasszát evőkanál segítségével az olajba tesszük, a kanál hátával lepényekké simítjuk és mindkét oldalát aranybarnára sütjük. Papírszalvétára szedjük, hogy a felesleges zsiradékot leitassuk.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!