Cukikonyha

Sült kacsamell

Hozzávalók:

– 1 kacsamell
– néhány gerezd fokhagyma
– só
– bors
Elkészítés:
1, A húst megmossuk -ha kell, még megtisztogatjuk-, majd szárazra töröljük és a bőrt bevagdossuk rombusz alakban. Sózzuk, borsozzuk, száraz (zsiradék nélküli), forró serpenyőbe tesszük (a bőrös oldalukkal lefelé) és pár percig sütjük.
2, Az elősütött kacsamelleket tepsibe tesszük és aláöntjük a kisült kacsazsírt. Felöntjük kevés vízzel, beledobjuk a fokhagymagerezdeket és 160-170 C-os sütőben puhára sütjük (bő 1 óra alatt). Krumplipürével tálaljuk.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!