Cukikonyha

Lilahagymás kukoricasaláta

Hozzávalók:

– 1 fej lilahagyma
– 2 doboz kukoricakonzerv
– 1 nagy doboz tejföl (450 g)
– 1 teáskanál mustár
– 2-3 evőkanál majonéz
– só, bors ízlés szerint
Elkészítés:
1, A konzervek levét leöntjük és a kukoricát egy nagyobb tálba borítjuk.
2, A hagymát vékony szeletekre (vagy apró kockákra) vágjuk és összekeverjük a kukoricával.
3, Ráöntjük a tejfölt, hozzáadjuk a mustárt és a majonézt, sóval-borssal ízesítjük, majd az egészet alaposan összeforgatjuk.
4, Fogyasztás előtt hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek…

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!