Hozzávalók:
– kevés olaj
– 1-2 fej vöröshagyma
– 1 paradicsom
– 1 paprika
– fűszerek (pirospaprika, só, bors, köménymag)
– 1 pörköltszaft kocka
– Piros Arany
Elkészítés:
1, A felkockázott hagymát kevés olajon megdinszteljük. Ezután meghintjük pirospaprikával, majd sózzuk, borsozzuk és adunk hozzá köménymagot is. Beletesszük a pörköltszaft kockát és nyomunk bele kevés Piros Aranyat is.
2, A paradicsomot és a paprikát felkockázzuk, rádobjuk a pörköltalapra és lassú tűzön, gyakran megkeverve addig főzzük, amíg “lecsós” jellege nem lesz (vagyis: amíg paradicsom kissé szét nem fő).
Megjegyzés:
– Keverjük meg gyakran és ha kell, öntsünk alá vizet, nehogy leégjen!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: