Hozzávalók:
– 3 tojás
– 15 dkg cukor
– 15 dkg liszt
– 17,5 dkg puha vaj
– 1 evőkanál tejszín
– 2 db nektarin
– egy csipet só
– mandulapehely
– porcukor
– vaníliaaroma
Elkészítés:
1, A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a vajat, a vaníliaaromát, a sót, a tejszínt, a lisztet és összedolgozzuk.
2, Vajjal kikent-kilisztezett tepsibe/tortaformába öntjük a tésztát és a tetejét beborítjuk a nagyobb szeletekre vágott nektarinnal.
3, 180 C-ra előmelegített sütőben, kb. 20-30 perc alatt világosra sütjük, majd -még melegen- megszórjuk porcukorral és mandulapehellyel.
Megjegyzés:
– Forrás: Az otthon ízei
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: