Cukikonyha

Nigella muffinja



Hozzávalók:
– 12,5 dkg cukor
– 12,5 dkg sütőporos liszt
– 12,5 dkg puha vaj
– 2 tojás
– 1 evőkanál tej

Elkészítés:
A hozzávalókat robotgépben összekeverjük, a tésztát muffin formákba töltjük és 200 C-ra előmelegített sütőben készre sütjük (mini muffinoknál 10 perc, de -sütőtől függően- elég lehet 7 perc is!).

Csokimáz a muffinra:
1 rész csokoládét 1 rész tejszínnel felmelegítünk, összekeverjük, majd habverővel felverjük.

Megjegyzés:
Kakaós muffin esetében 1 evőkanál kakaóport adunk hozzá, DE ezt leszámítjuk a liszt mennyiségéből!


Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!