Hozzávalók:
– 3 dl narancslé
– 1 csomag vaníliás pudingpor
– 3-4 evőkanál cukor
– 1 narancs apróra vágva
– 2 dl tejszín
– 1 csomag habfixáló
Elkészítés:
1, A pudingot összekeverjük a cukorral és narancslében megfőzzük. Ezután hozzáadjuk az apróra vágott narancshúst és kihűtjük.
2, A tejszínt felverjük, hozzáadjuk a habfixálót, majd összekeverjük a kihűlt pudinggal.
Megjegyzés:
– A puding egyáltalán nem lesz pudingszerű, ne ijedjünk meg! Inkább valami narancszselére hasonlít… 🙂
– Én mixerrel kevertem simára a krémet. Először bántam, hogy nem a végén dobtam a krémhez a narancskockákat, de végül rájöttem, hogy kissé összeturmixolva is jó az!
– Ez a mennyiség egy 20 cm-es tortára elegendő (2 réteg).
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: