Hozzávalók:
– 4 db csirkecomb
– 1 evőkanál pirospaprika
– 4 dl tejföl
– 1 dl olaj
– 1 teáskanál ételízesítő
– 10-15 dkg reszelt sajt
– 2 gerezd fokhagyma
– 1 fej vöröshagyma
– kevés liszt
– só
Elkészítés:
1, A combokat megtisztítjuk, megmossuk és besózzuk.
2, A lisztben elkeverjük a pirospaprikát és ebben a keverékben megforgatjuk a combokat. Tepsibe tesszük a combokat és félkarikára vágott hagymát szórunk rá.
3, A tejfölt elkeverjük az olajjal, az ételízesítővel, az áttört fokhagymával és a reszelt sajttal, majd a keveréket a hagymás csirke tetejére öntjük.
4, Lefedjük alufóliával és 175-180 C-ra előmelegített sütőben kb. 1 óra alatt puhára pároljuk.
5, Amikor a hús megpuhult, levesszük a fóliát és kissé megpirítjuk a tetejét.
Megjegyzés:
– Forrás: Csak úgy, mint otthon
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: