Narancsos tortakrém





Hozzávalók:

– 3 dl narancslé

– 1 csomag vaníliás pudingpor

– 3-4 evőkanál cukor

– 1 narancs apróra vágva

– 2 dl tejszín

– 1 csomag habfixáló

Elkészítés:

1, A pudingot összekeverjük a cukorral és narancslében megfőzzük. Ezután hozzáadjuk az apróra vágott narancshúst és kihűtjük.

2, A tejszínt felverjük, hozzáadjuk a habfixálót, majd összekeverjük a kihűlt pudinggal.

Megjegyzés:

A puding egyáltalán nem lesz pudingszerű, ne ijedjünk meg! Inkább valami narancszselére hasonlít… 🙂

Én mixerrel kevertem simára a krémet. Először bántam, hogy nem a végén dobtam a krémhez a narancskockákat, de végül rájöttem, hogy kissé összeturmixolva is jó az!

Ez a mennyiség egy 20 cm-es tortára elegendő (2 réteg).

Tovább a blogra »